Ege Postası
Geri

Erdoğan, Bahçeli'yi evinde ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti... Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin gündeminde yeni anayasa taslağı başta olmak üzere orman yangınları ve Afganistan göçmenlerinin masaya yatırıldı
Erdoğan, Bahçeli'yi evinde ziyaret etti
Haberler / Politika
4 Ağustos 2021 Çarşamba 19:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantısının ardından akşam saatlerinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Erdoğan ve Bahçeli'nin bir araya geldiği görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti" açıklaması yapıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesine ilişkin fotoğraf da paylaşıldı.

YAKLAŞIK 45 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı ortağı ile yaklaşık 2,5 ay sonra bir araya geldi. İki lider en son Çankaya Köşkü'nde 19 Mayıs'ta bir araya gelmişti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

 Görüşmenin ardından Erdoğan ve Bahçeli birlikte evden çıktı. Erdoğan, aracına binerek ayrılırken, görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÜNDEM YOĞUN

Habertürk'ten Esra Nehir'in haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi konular hakkında istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanı ayrıca orman yangınlarıyla ilgili saha çalışmalarını Bahçeli'ye aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette devam eden erken seçim tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Bahçeli'ye teşekkür etmesi ve Afgan göçüyle ilgili olarak değerlendirilme yapılmasının yanı sıra yeni anayasa taslağı ilgili görüş alışveriş yapılması gündemin diğer başlıkları olarak gösterildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası